Recension av Sonny Norberg [991014]

Thomas föredrag på Akal var helt underbart. Han spelade 3 låtar - Miraklet - Vem ska jag tro på - Du vet. Hela kvällen var fantastiskt. Thomas strålade som alltid ut sin kärlek till alla som var där. Han sa att hans nya CD ska vara färdiginspelad till den 18 december då han ska åka till Hawai. Han hoppades att den ska komma ut i feb - mars. Troligtvis så kommer han att spela någon ny låt/låtar i Globen från den nya CDn.

Tyvärr så kom alla som ville lyssna på Thomas inte in. Dom tvingades stänga dörrarna redan klockan 18.30 - en halvtimme innan föredraget skulle börja. Det var verkligen ett bra flöde under kvällen. För den som ville få chansen att komma Thomas lite närmre så var det en väldigt bra kväll. Det fanns som vanligt tillfälle att ställa frågor till honom å även att tala lite med honom efter föredraget.

I slutet av föredraget så ringde det i en mobiltelefon som visadesig vara Thomas mobil. Till slut så svarade han å hela publiken satt plötsligt å lyssnade till Thomas telefonsamtal med sin flickvän (antar jag att det var, eftersom han avslutade samtalet med puss). Det var en helt underbar avslutning på en underbar kväll.

Kärlek - S

PS - Det blir nog en ny chans å lyssna på Thomas på Akal - var där i tid! DS